Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Άναψαν» Χριστουγεννιάτικα δένδρα σε Σπερχογεία, Θουρία, Άρι, Πλατύ, Αριοχώρι, Λαίϊκα και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι την Κυριακή 19 του μήνα, φωταγωγήθηκαν Χριστουγεννιάτικα δένδρα στη Σπερχογεία, τη Θουρία, τον Άρι, το Πλατύ, το Αριοχώρι και τα Λαίϊκα, καθώς και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό. Ο Δήμαρχος παρέστη στις εκδηλώσεις φωταγώγησης των δένδρων, δίδοντας και παίρνοντας ευχές.

Την Παρασκευή 16/12 φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Σπερχογεία, με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και λιχουδιές από το Σύλλογο Γυναικών «Η Αγία Κυριακή». Αργότερα το ίδιο βράδυ, το δένδρο «άναψε» και στη Θουρία, με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θουρίας.
Το Σάββατο 17/12, στον Άρι, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έγινε με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Ακολούθησε η ανάλογη εορταστική διαδικασία και στο Πλατύ, με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, χορούς και κεράσματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κοινότητας. Η βραδιά έκλεισε στο Αριοχώρι, με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, ενώ δώρα έφερε με άλογο ο Αϊ-Βασίλης στα παιδιά, για τα οποία ακολούθησε γιορτή. Κεράσματα προσέφερε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος.
Την Κυριακή 18/12, στα Λαίϊκα, η φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου πραγματοποιήθηκε με μελωδίες, κάλαντα από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαιΐκων σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, παραδοσιακούς χορούς και κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαιΐκων.
Επίσης, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, που λειτουργεί στο σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και ακολούθησαν φαντασμαγορικά βεγγαλικά.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech