Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τη «Βασίλισσα του Χιονιού» παρακολούθησαν οι μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού

Με αισιοδοξία αποχαιρετά το 2016 η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας. Μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Μικρές Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες», που παρουσιάσθηκε μαζί με την παράσταση του Δημοτικού Ωδείου, η Δημοτική Σχολή Χορού πραγματοποίησε και φέτος την πολιτιστική - εκπαιδευτική εκδρομή, που εδώ και τέσσερα χρόνια οργανώνεται με πρωτοβουλία της Διευθύντριας της Σχολής, Κατερίνας Κασιούμη και με την πολύτιμη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων της «Φάρις».

Η παράσταση που παρακολούθησαν οι μαθήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ήταν «Η Βασίλισσα του Χιονιού» σε χορογραφία Ανικό Ρεχβιασβίλι. Το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου επιβεβαίωσε την φήμη του ως ένα από τα πλέον καταξιωμένα συγκροτήματα κλασικού χορού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους θεατές, μικρούς και μεγάλους.
Η Διευθύντρια και τα στελέχη εύχονται «το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και νέες εμπειρίες. Εμπειρίες που θα δυναμώνουν και θα καλλιεργούν τη σχέση των μαθητών με την Τέχνη και τον Πολιτισμό».

sxolh-xorou-ekdromh-stin-athina_1.JPGsxolh-xorou-ekdromh-stin-athina_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech