Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεχίζει και το 2017 τη συνδρομή της για το συσσίτιο η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας

Η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας θα εξακολουθήσει και το 2017 να προσφέρει βοήθεια στον εμπερίστατο συνάνθρωπο, με παροχή συσσιτίου μία φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο. Με σχετική επιστολή προς το Δήμαρχο, γνωστοποιείται η πρόθεση αυτή της Χριστιανικής Στέγης, που αποτελεί συμβολή στην προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας για παροχή ζεστού φαγητού, σε καθημερινή βάση, στο συνάνθρωπο της ανάγκης. Η Χριστιανική Στέγη συνεισφέρει στο δημοτικό συσσίτιο, με τον προαναφερθέντα τρόπο, ήδη από το 2013.

Η δωρεά αυτή εισάγεται προς αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, στη συνεδρίασή της, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2017.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την εξακολούθηση της προσφοράς συσσιτίου εκ μέρους της Χριστιανικής Στέγης, με την οποία αυτή αναδεικνύεται σε πολύτιμο αρωγό του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος προσπαθεί με τις Κοινωνικές Δομές του να απαλύνει το φορτίο της δυστυχίας στην πόλη και την περιοχή μας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συσσίτιο θα λειτουργήσει και ανήμερα την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, παρουσία του Δημάρχου και χωρίς ΜΜΕ, όπως έγινε και τα Χριστούγεννα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech