Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κεντρικό Κοιμητήριο

Ορθολογική διαχείριση και αναβάθμιση χρειάζεται το Κεντρικό Κοιμητήριο Καλαμάτας, σε συνέχεια της προσπάθειας που ήδη έχει καταβληθεί, επεσήμανε ο Δήμαρχος, σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Οι οστεοθήκες έχουν λύσει πολλά προβλήματα, ενώ τα έργα θα συνεχισθούν με την κατασκευή πρόναου στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου και τη μετακίνηση ταφικών μνημείων στην είσοδο. Επίσης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Ιανουαρίου θα εισαχθεί θέμα προς λήψη απόφασης για την κατάργηση τουλάχιστον 40 οικογενειακών τάφων, για τους οποίους δεν υπάρχει ενδιαφέρον, πρωτοβουλία που θα δώσει νέους χώρους ταφής.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στο ορατό μέλλον δεν ανακινείται ζήτημα ίδρυσης νέου Κοιμητηρίου Καλαμάτας στο πεδίο βολής, καθόσον αυτό σχετίζεται με τη λειτουργία του στρατοπέδου, ενώ για τη λειτουργία νέου Κοιμητηρίου απαιτούνται πάρα πολλά χρήματα, που δεν υπάρχουν και, επιπλέον, περιβαλλοντικές μελέτες και αδειοδοτήσεις, που είναι αμφίβολο αν θα εγκριθούν.

Ο Π. Νίκας τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας έχει 40 Κοιμητήρια και δε χρειάζεται άλλα, παρά μόνο την ορθολογική διαχείρισή τους.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech