Ο Αντιπρόεδρος της Interkultur στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, ο Αντιπρόεδρος της Interkultur Stefan Bohländer, επικεφαλής αντιπροσωπείας αυτού του πολιτιστικού οργανισμού και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, παρουσία του Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, Στάθη Γυφτάκη. Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλή προετοιμασία του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, τον οποίο θα διοργανώσουν από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και η Interkultur μεταξύ 9 και 13 Οκτωβρίου 2019.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει αυτό το σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός πάση δυνάμει.

Ο κ. Bohländer ευχαρίστησε για τη στήριξη εκ μέρους του Δήμου, επισημαίνοντας τη μεγάλη επιτυχία των Διαγωνισμών του 2015 και του 2017, με θετικές συνέπειες όχι μόνο για την Interkultur αλλά και για τις χορωδίες και το χορωδιακό τραγούδι. Τόνισε δε πως η Interkultur θα φροντίσει ώστε ο Διαγωνισμός του 2019 να είναι μεγαλύτερος και καλύτερος.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.
Η αντιπροσωπεία της Interkultur θα έχει συναντήσεις με στελέχη του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις» και θα επισκεφθεί τους χώρους διεξαγωγής του Διαγωνισμού, μεταξύ των οποίων η πλήρως ανακαινισθείσα «Τέντα» (φιλοξενεί τις τελετές έναρξης και λήξης), γεγονός για το οποίο ο Αντιπρόεδρος της Interkultur εξέφρασε την ικανοποίησή του.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud