Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ με το Δήμαρχο

Παιδιά, τα οποία υποστηρίζονται από το ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας, συνοδευόμενα από εθελοντές και γονείς, επισκέφθηκαν στο ιστορικό Δημαρχείο, το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2017, το Δήμαρχο, με τον οποίον είχαν συνάντηση και συζήτηση μιας περίπου ώρας.

Θέματα της συζήτησης ήταν η βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη, η επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία, καθώς και η οργάνωση και λειτουργία ενός χώρου υποστήριξης των ΑμεΑ.
Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε ότι η προσβασιμότητα θα βελτιωθεί με ένα έργο περίπου 120.000 ευρώ (β΄ φάση δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων). Έκανε λόγο, επίσης, για το σχεδιασμό εκ μέρους του Δήμου, όσον αφορά στην απασχόληση ΑμεΑ (φύλαξη, καθαρισμός πάρκων, παραγωγή ανθοφύτων και αγορά από το Δήμο κ.λπ.), καθώς και για την προοπτική παραχώρησης κτηρίου από το Δήμο για τη λειτουργία Κέντρου Υποστήριξης των ΑμεΑ.
Το εξαιρετικά παρήγορο είναι πως τα ΑμεΑ υποστηρίζονται από πολλούς εθελοντές, με διάρκεια συγκινητικής υποστήριξης και τεράστια προσφορά. Με αυτούς θα συνεργασθεί ο Δήμος και τα αποτελέσματα θα προκύψουν μέσα στο 2017.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech