Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 20 Μαρτίου 2017

Στη 15η/2017 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής κυριοτέρων θεμάτων:

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ανάκληση της υπ' αριθμ. 428/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής μετά την υπ' αριθμ. 15/3-3-2017 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152 και κατακύρωση του διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου (2016)». Με απόφαση της Β΄ Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 έγινε δεκτή προσφυγή της εταιρείας Naquatec και ακυρώθηκε απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Κατόπιν αυτού ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στην εταιρεία Naquatec με ποσοστό έκπτωσης 5%.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

pyrosbestiko

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων έτους 2017». Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 39.500 ευρώ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΤΗΡΙΩΝ

 neo-dhmarxeio

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για «Καθαρισμούς κτηρίων». Εγκρίθηκαν σχετικά με διαγωνισμό προϋπολογισμού 53.659,17 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τον καθαρισμό των κτηρίων όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ

Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή όψεων και χρωματισμοί σχολικών κτηρίων». Εγκρίθηκαν σχετικά με διαγωνισμό προϋπολογισμού 85.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Θα εκτελεσθούν καθαιρέσεις επιχρισμάτων, επισκευές δομικών στοιχείων, αρμολογήματα – επιχρίσματα και χρωματισμοί.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ
ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΙΟΣ

Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή κτηρίου πρώην ΑΣ Άριος». Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 48.000 ευρώ με το ΦΠΑ για επισκευή του κτηρίου του πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού Άριος, ώστε να προκύψει ένας άνετος κλειστός πολυλειτουργικός χώρος, στον οποίο θα λαμβάνουν χώρα διαφόρων ειδών πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Σε συνδυασμό με το όμορο κτήριο, που προσφάτως ανακαινίσθηκε με χρήση εκθετηρίου, σχετιζόμενου με τη λαογραφική, αγροτική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, δημιουργούν μία συγκεντρωμένη ενότητα πολιτισμού για τους κατοίκους της περιοχής.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ

perifraxh-parkou

Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Ολοκλήρωση περίφραξης πάρκου ΟΣΕ». Εγκρίθηκαν σχετικά με έργο που έχει προϋπολογισμό 58.000 ευρώ με το ΦΠΑ και αποσκοπεί στην ολοκλήρωση της περίφραξης για την προστασία και πολυλειτουργικότητα του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech