Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Hμερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια

Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, μεταξύ των ωρών 14.00 και 16.00, στην Καλαμάτα.

Την εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο, διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Η ημερίδα θα εστιάσει σε:
- ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
- υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.
Στην εκδήλωση θα μετάσχει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό:
- να παρουσιασθεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για «κόκκινα» δάνεια, όσο και οφειλές προς το Δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)
- να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες
- να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους.
Καλούνται να μετάσχουν όλοι οι τοπικοί φορείς, όπως – μεταξύ άλλων - ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών κ.λπ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech