Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο Δήμος Καλαμάτας εμμένει για σύγχρονο δρόμο Καλαμάτας - Ριζομύλου με παραλιακή χάραξη

Ο Δήμος Καλαμάτας εμμένει στη θέση του για νέα, παραλιακή χάραξη ενός σύγχρονου δρόμου, όσον αφορά στο οδικό τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος. Αυτό επεσήμανε μιλώντας στους δημοσιογράφους, σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2017, ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι «συντάσσεται μαζί μας το Τεχνικό Επιμελητήριο και - είμαι βέβαιος - και οι κάτοικοι των περιοχών Κορώνης, Πύλου κ.λπ., οι οποίοι εξυπηρετούνται.

Εμείς λέμε ότι έχουμε ένα έργο έτοιμο 100% από μελετητική άποψη, με περιβαλλοντικές μελέτες. Έχουμε γνωστές αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων - δεν ξέρω αν θα αναθεωρηθούν στο μέλλον.
Εναλλακτικές προτάσεις και εναλλακτικές μελέτες δεν έχουν κατατεθεί, παρότι ακούγαμε μέχρι τώρα ότι έρχονται. Προφανώς, δε δεχόμαστε να συνεχίζεται η ιστορία της κατάτμησης του Ασπροχώματος, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Η Δυτική Παραλία για μας είναι εθνικός χώρος και μπορεί να δώσει πλούτο σε επίπεδο χώρας. Χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής και ο παραθαλάσσιος δρόμος θα ενώσει όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι το Ριζόμυλο. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για την πόλη, αλλά και για το Νομό και για τη χώρα.
Γι' αυτό εμμένουμε στη θέση μας ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος να έχει παραλιακή χάραξη, όπως ακριβώς λέει η ολοκληρωμένη μελέτη, που έχει κατατεθεί εδώ και αρκετά χρόνια».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech