Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πολεοδομία Μεσσήνης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, χθες Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, με τη συμμετοχή των Δημάρχων Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα και Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη, συνοδευόμενου από υπηρεσιακό στέλεχος, καθώς και ειδικού συνεργάτη του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, όπως γνωστοποίησε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Ο Π. Νίκας δήλωσε τα εξής: «Το θέμα ήταν η παύση της υποστήριξης του Δήμου Μεσσήνης σε πολεοδομικά θέματα και το αίτημα να συγκροτήσει Πολεοδομία ο Δήμος Μεσσήνης, για να εξυπηρετεί τους δημότες του. Δεν έχει υπαλλήλους ο Δήμος Καλαμάτας, δυστυχώς. Βεβαίως, εξυπηρετούμε τη Μάνη - δεν έχει προσωπικό -, εξυπηρετούμε την Οιχαλία, εξυπηρετούμε εν μέρει την Πύλο, αν μας ζητήσει τεχνικό που δεν έχει ειδικότητα η Τριφυλία, εξυπηρετούμε και εκεί. Ολικά να εξυπηρετούμε το Δήμο Μεσσήνης, δεν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει το προσωπικό.
Τελικά, συμφωνήσαμε μέχρι 31 Μαΐου να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση σε πολεοδομικά θέματα του Δήμου Μεσσήνης από το Δήμο Καλαμάτας και από την 1η Ιουνίου να λειτουργεί Υπηρεσία Πολεοδομίας στο Δήμο Μεσσήνης, τουλάχιστον για την έκδοση των οικοδομικών αδειών και για τα αυθαίρετα, δύο κρίσιμα ζητήματα τα οποία θα τα βλέπουν εκεί. Αυτή είναι η συμφωνία, η οποία επετεύχθη χθες, η συνεννόηση που υπήρξε στο Υπουργείο Εσωτερικών».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech