Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το Υπουργείο Υποδομών σχετικά με αίτημα δημιουργίας εξόδου από τον περιμετρικό

Αρνητική είναι η απάντηση του Υπουργείου Υποδομών σε αίτημα εκπροσώπων κατοίκων από τα Μιχαλαίϊκα και τον Κουταλά για τη δημιουργία εξόδου από τον περιμετρικό. Είχε προηγηθεί αίτημα για πεζογέφυρα στα Μιχαλαίϊκα (χιλιομετρική θέση 28+850), προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής προς το κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια κατετέθη νέα αίτηση, μαζί με τους κατοίκους του οικισμού Κουταλά, προκειμένου να κατασκευασθεί έξοδος του περιμετρικού στην ίδια χιλιομετρική θέση, στη βόρεια πλευρά.

Στην απάντηση του Υπουργείου επισημαίνονται τα εξής:
«Όπως γνωρίζετε, η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου έχει ολοκληρωθεί και όπως σας έχουμε και στο παρελθόν ενημερώσει δεν υπάρχουν εγκεκριμένες εργασίες, αδειοδοτήσεις, ούτε πιστώσεις για επιπλέον έργα στην περιμετρική οδό.
Ο ρόλος της περιμετρικής οδού σαν αυτοκινητόδρομος ταχείας κυκλοφορίας δεν είναι να περιλαμβάνει εξόδους σε κάθε «συνοικία» που βρίσκεται εκατέρωθεν αυτής, καθόσον υπάρχουν οι απαραίτητοι κόμβοι και το παράπλευρο δίκτυο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι η Υπηρεσία μας δεν νομιμοποιείται στην υλοποίηση του αιτήματός σας».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech