Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Διαπλάτυνση δυτικού πεζοδρομίου οδού Ναυαρίνου από «Φιλοξένια» έως «Φωτεινή»

Ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου 2017, σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Εργασίες διαπλάτυνσης δυτικού πεζοδρομίου οδού Ναυαρίνου από «Φιλοξένια» έως «Φωτεινή». Το αντικείμενο της σύμβασης είναι ύψους 7.132 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Θα εκτελεσθούν, σε συνέχεια προηγούμενης επέμβασης, εργασίες σε συγκεκριμένες ιδιοκτησίες για την καθαίρεση περιφράξεων, μανδροτοίχων κ.λπ. με σκοπό την απόκτηση της γης, που είχε απαλλοτριωθεί στα τέλη της δεκαετίας του ΄60. Θα κατασκευασθούν, επίσης, νέες περιφράξεις στα ορθά όρια, ενώ θα πραγματοποιηθεί σκυροδέτηση πεζοδρομίου στο πλάτος της απαλλοτριωμένης ζώνης.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας έχει προβεί, όσον αφορά σε ιδιοκτήτες που δε δέχθηκαν να παραδώσουν σε κοινή χρήση τις απαλλοτριωθείσες εκτάσεις, σε διαδικασία διοικητικής αποβολής. Θα επιμείνει δε μέχρι την οριστική παραχώρηση όλων των τμημάτων ιδιοκτησιών, για τα οποία οι ιδιοκτήτες έχουν αποζημιωθεί και παρανόμως τα κατέχουν.
Στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει εργολαβία για ικανοποιητική και ασφαλή είσοδο στην Καλαμάτα από την ανατολική πλευρά, που θα περιλάβει την κατασκευή κόμβου στο σημείο σύνδεσης της Ναυαρίνου με την 1η επαρχιακή οδό (προς Μάνη) και την οδό Λακωνικής.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech