Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ξενοφώντος και τη Βασιλίσσης Όλγας από 5 Μαΐου 2017

Cannot find 2017/05/03-11979 subfolder inside /var/www/newsite/images/arthra/2017/05/03-11979/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache/2.4.59 (Debian)
Client OS:Unknown
PHP:7.3.31-1~deb10u7

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή διάβασης πεζών με κυβόλιθους στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και πλησίον της διασταύρωσης με την Αριστομένους, ενώ πραγματοποιήθηκε και αποκατάσταση με ασφαλτικό υλικό της ζώνης σκάμματος του κατασκευασθέντος αγωγού ομβρίων στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου. Οι ανωτέρω παρεμβάσεις έγιναν στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης στην περιοχή «Ουζάκια», με τίτλο: «Αστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από οδό Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο». Σε συνέχεια αυτών, η οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου αποδίδεται και πάλι σε κυκλοφορία.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΣΕ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ

DSCN0129 Medium

Προκειμένου να κατασκευασθεί όδευση ποδηλατόδρομου και να διευρυνθεί το βόρειο πεζοδρόμιο της οδού Ξενοφώντος, η ανάδοχος εταιρεία θα προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ξενοφώντος από την Ψαρών έως την Αριστομένους, καθώς και στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, από την Αριστομένους έως την Αριστοδήμου, με έναρξη των εργασιών την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. Εκτιμάται ότι οι εργασίες θα αποπερατωθούν το αργότερο τη Δευτέρα 8 Μαΐου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Αριστομένους και από τους παράπλευρους δρόμους.
Η γραμμή 1 του αστικού λεωφορείου, με κατεύθυνση προς Παραλία, θα διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Αριστοτέλους – Φαρών.

ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΔΡΟΜΩΝ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν αποκλεισμοί, σε συγκεκριμένα τμήματα, της οδού Σόλωνος, πλησίον της διασταυρώσεώς της με την Αριστομένους, προκειμένου να κατασκευασθεί διάβαση πεζών, καθώς και της οδού Μακεδονίας, πλησίον της διασταυρώσεώς της με την Αριστομένους, για την κατασκευή διαβάσεως πεζών και οδεύσεως ποδηλατόδρομου. Θα εκδοθούν εγκαίρως σχετικές ανακοινώσεις.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech