Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή στις 13 Ιουνίου 2017

Η 30ή/2017 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, με έναρξη στις 13:00. Τα κυριότερα θέματα, επί των οποίων έλαβε αποφάσεις η Οικονομική Επιτροπή, είναι τα εξής:

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΩΝ 

DSCN0211 Medium

• Αποδοχή δωρεών. Έγιναν δεκτές οι δωρεές ύψους 10.000 ευρώ εκ μέρους της ΠΑΝΕΛΕΝΗ ΞΤΑΕ (ξενοδοχείο Filoxenia) για την τοποθέτηση μηχανισμού Seatrac στο ανατολικό άκρο της παραλίας της Καλαμάτας, καθώς και δωρεά ποσού 665 ευρώ, που προήλθε από τις εισπράξεις φιλικού αγώνα του Πανθουριακού και θα χρησιμοποιηθεί για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, έγινε αποδεκτή δωρεά δύο καινούργιων ψυγείων οικιακού τύπου, από τον κ. Παπαθεοδώρου, για τις ανάγκες του Δημοτικού Εστιατορίου.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

• Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων έτους 2017». Εγκρίθηκε η κατακύρωση του διαγωνισμού στην εταιρεία Αφοί Αρβανιτίδη ΑΕ.

ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

• Επί του 2ου πρακτικού της επιτροπής διεξαγωγής συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ετοίμου σκυροδέματος και υλικών οδοστρωσίας (2017)». Εγκρίθηκε η κατακύρωση της προμήθειας στην εταιρεία Μιχαήλ Ντονάς και Σία ΟΕ.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ «ΤΕΝΤΑΣ»

tenta

• Παράταση ισχύος των προσφορών του διαγωνισμού για την «Αντικατάσταση υλικού επικάλυψης γυμναστηρίου ¨Τέντα¨ Δήμου Καλαμάτας (Προμήθεια & τοποθέτηση)». Η Επιτροπή ενέκρινε την παράταση ισχύος των προσφορών κατά 120 ημέρες, δηλαδή έως την 1η Οκτωβρίου 2017, καθώς αυτό έγινε αποδεκτό από τους συμμετέχοντες: ΑΡΚΑ ΣΥΝΘΕΣΙΣ, Επιχειρήσεις Αλεξάνδρου και Καφεστίδη Νικόλαο.

ΟΧΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

• Επανάληψη του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια μεταχειρισμένου ημιφορτηγού αυτοκινήτου για τις ανάγκες της Δημοτικής Αστυνομίας». Εγκρίθηκε καθώς ουδεμία προσφορά κατατέθηκε.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

• Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Δήμου Καλαμάτας». Η Επιτροπή έδωσε την έγκρισή της όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με το ΦΠΑ και πηγές χρηματοδότησης ΣΑΤΑ και δημοτικούς πόρους. Θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις σε ορισμένα σημεία της Καλαμάτας και κυρίως σε Τοπικές Κοινότητες.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ

• Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας του έργου «Επισκευές σε σχολικά κτίρια που αφορούν υγιεινή και ασφάλεια (2017)». Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 148.768,95 ευρώ με το ΦΠΑ, που αφορά σε συντηρήσεις στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σχολικών κτηρίων.
• Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια φυτικού υλικού». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 27.491,77 ευρώ με το ΦΠΑ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud