Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή στις 5 Ιουλίου 2017

Η 33ή/2017 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, με έναρξη στις 13:00. Τα κυριότερα θέματα, επί των οποίων έλαβε αποφάσεις η Οικονομική Επιτροπή, είναι τα εξής:

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

sussitio-

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και η κατάρτιση όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων & παροχής φρέσκου γάλακτος στους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου». Ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των Δημοτικών παιδικών σταθμών και του Δημοτικού Παντοπωλείου, την παροχή γεύματος (συσσίτιο) στους άπορους δημότες, τη διανομή κρέατος σε άπορους δημότες τις περιόδους των εορτών (Χριστούγεννα-Πάσχα) και στην παροχή γάλακτος σε δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου οικονομικού έτους 2017-2018, συνολικού προϋπολογισμού 238.864,57€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ

pezodromia

Έγκριση κατάρτισης όρων και σύνταξης διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων ρειθροκρασπέδων κλπ. έτους 2016», προϋπολογισμού 150.000 € με το ΦΠΑ. Θα εκτελεσθούν εργασίες κατασκευής στο βόρειο πεζοδρόμιο της οδού Αθηνών μήκους 650 μέτρων και στην οδό Ανθέων, βόρεια των γραμμών ΟΣΕ από οδό Παμίσου έως Λαγκάδα μήκους 215 μέτρων.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΡΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΟΥΡΙΑΣ

Έγκριση κατάρτισης όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για τη «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Αρφαρών (2017)», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Προβλέπονται συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας.
Επί της εισήγησης της επιτροπής διαγωνισμού για «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Θουρίας (2017)». Εγκρίθηκε η κατακύρωση του διαγωνισμού στην επιχείρηση Π.ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ-Π.ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΣ Ο.Ε» έναντι του ποσού των 27.000€ με το ΦΠΑ.

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΑ

Επί του 2ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ». Προσωρινός ανάδοχος ανακηρύχθηκε η εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

parking

Επί των 1ου & 2ου πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη «Διαχείριση και λειτουργία των υπαίθριων σταθμών αυτοκινήτων (parking), βόρειο και κεντρικό, επί του ποταμού Νέδοντα». Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το 1ο και το 2ο πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού, με το οποίο δε γίνεται αποδεκτή μία εταιρεία και συνεχίζει στο διαγωνισμό μία.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Επί του 4ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εκτυπώσεων». Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό που αφορούσε τον έλεγχο δικαιολογητικών κατακύρωσης και κατακυρώνονται οι εκτυπώσεις για τα είδη που μειοδότησε η κάθε εταιρεία (συνολικά 4).

ΧΡΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

aigialos

Εγκρίθηκε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας δημοπρασίας για την «Παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού του Δήμου Καλαμάτας προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος, για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής». Από τις 5 τοποθεσίες υπήρξαν ενδιαφερόμενοι για τις 3.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ

staseis

Επέκταση αντικειμένου της σύμβασης (που προέκυψε κατόπιν διαγωνισμού) παραχώρησης της εκμετάλλευσης διαφημιστικών χώρων επί στάσεων των αστικών συγκοινωνιών. Εγκρίθηκε και αφορά σε επιπλέον 12 στάσεις από Ασπρόχωμα έως Άγιο Φλώρο. Σημειώνεται ότι από τα δύο διαφημιστικά πλαίσια κάθε στάσης, το ένα κρατείται από το Δήμο για την προβολή των δραστηριοτήτων του.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud