Το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας θα συνεδριάσει στις 10 Ιουλίου 2017

Στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, την 10ή Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, συγκαλείται σε συνεδρίαση το ΔΣ του Νομικού αυτού Προσώπου του Δήμου Καλαμάτας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως ΧΟΥΝΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ για παραχώρηση χερσαίου χώρου εκατέρωθεν περιπτέρου, για το έτος 2017.
2. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗΣ για παραχώρηση χερσαίου χώρου εκατέρωθεν περιπτέρου, για το έτος 2017.
3. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων Μπακέα Δημητρίου, α) για μερική ανάκληση της αρ. 101/2017 απόφαση Δ.Σ. και β) για παραχώρηση χερσαίου χώρου ανατολικά της ανατολικής προβολής του καταστήματός του.
4. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Μπουρελιά Σταυρούλας για παραχώρηση χερσαίου χώρου έτους 2017
5. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως KNE για παραχώρηση χερσαίου χώρου στο πάρκο του Λιμενικού Ταμείου, για προβολή ταινιών.
6. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κου Ιωάννη Γκούζου, για παραχώρηση χερσαίου χώρου νότια του Πανελληνίου, για το «Ανοιχτό εργαστήρι γλυπτικής».
7. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης για την χρηματοδότηση της δράσης «Ανοιχτό εργαστήρι γλυπτικής». –Έγκριση ενέργειας.- Διάθεση πίστωσης.
8. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση γραφείων στο ισόγειο του κτηρίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην Καλαμάτα, ΝΔ με εμβαδό 74 τ.μ., ως ενιαίος συνολικά χώρος.
9. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση του ΝΑ & Ανατολικού γραφείου με εμβαδό 37,50 τ.μ., ως ενιαίος συνολικά χώρος, στο ισόγειο του κτηρίου του Δ.Λ.Τ. Καλαμάτας.
10. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Γ. Αν. Ζερβάκη Ε.Π.Ε., για επιστροφή λιμενικών τελών του SPV. RUNNING ON WAVES, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.
11. Επιστροφή εγγύησης καλής εκτέλεσης των όρων του συμφωνητικού για την μίσθωση του ακινήτου στην ΝΔ γωνία του πάρκου του Λ.Τ., στην Χουντή Αφροδίτη.
12. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης για την εξόφληση των οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. –Έγκριση ενέργειας.- Διάθεση πίστωσης.
13.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Βρυώνη Πέτρου εκπροσώπου της εταιρείας ΒΡΥΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ε.Ε. για ρύθμιση οφειλής.
14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Κούμανη Μαρίας εκπροσώπου της εταιρείας ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε., για ρύθμιση οφειλής.
15. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης για ανάθεση εργασίας ελέγχου των οικονομικών του Νομικού Προσώπου του Δ.Λ.Τ.Κ. σε ορκωτό λογιστή. –Έγκριση ενέργειας.- Διάθεση πίστωσης.
16. Αίτημα για την έκδοση σχετικής απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της δαπάνης για νέα ετήσια σύμβαση για τις λογιστικές εργασίες του ΔΛΤΚ. –Έγκριση ενέργειας.- Διάθεση πίστωσης.
17. Λήψη απόφασης επί εγγράφου Δήμου Καλαμάτας σχετικά με τις ανάγκες του Δ.Λ.Τ.Κ. σε καύσιμα και λιπαντικά, για το έτος 2018.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud