To Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας συνεδρίασε στις 8 Αυγούστου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας συνήλθε στην 22η/2017 συνεδρίασή του την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 14:30, με μόνους παρόντες τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Τα σημαντικότερα θέματα, επί των οποίων έλαβε αποφάσεις, είναι τα εξής:

1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο παρέσχε την έγκρισή του σχετικά με την υπ' αριθμ. 210/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, η οποία αφορά στην έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, οικον. έτους 2017, του νομικού προσώπου. Το ίδιο συνέβη και για την υπ' αριθμ. 47/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, η οποία αφορά στην έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού, οικον. έτους 2017, του νομικού προσώπου.

2) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΣ
ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας στην Εφορεία της Σπουδαστικής Εστίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου ορίσθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Μπάκας.

3) ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ»

Το Σώμα προέβη στην έγκριση όρων χρησιδανείου για την παραχώρηση δημοτικού γηπέδου τένις επί της οδού Νέδοντος και στο τέρμα αυτής, πριν τη συμβολή της με την οδό Ευαγγελιστρίας, στο Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «ΔιαφοροΖΩ». Η χωρίς αντάλλαγμα παραχώρηση έχει ισχύ για πέντε 5 έτη. Ο Δήμος Καλαμάτας θα ανακατασκευάσει το δάπεδο του γηπέδου και προς νότον αυτού θα προβεί στην κατασκευή τουαλέτας για ΑμεΑ.

4) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΤΗΡΙΟΥ
ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ Η «ΦΑΡΙΣ»

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη λύση της δωρεάν παραχώρησης δημοτικού κτηρίου επί των οδών Φαρών και Ασίνης στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», που χρησίμευε έως τώρα για τη στέγαση της έδρας της. Ο Δήμος Καλαμάτας θα επιδιώξει την ενοικίαση του κτηρίου αυτού ως ξενοδοχείου.
Σημειώνεται ότι η ΚΕ «Φάρις» θα μεταστεγασθεί πολύ σύντομα στο ανακατασκευασθέν κτήριο της πρώην Καρδιολογικής, στο συγκρότημα του νέου Δημαρχείου.

5) ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ/ΜΕΑ

Αναφορικά με την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για το πρόγραμμα ΚΔΑΠμεΑ της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» σχολικού έτους 2017 – 2018, εγκρίθηκε η πρόσληψη 21 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων μέχρι 31-8-2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
Το προσωπικό που θα προσληφθεί έχει ως εξής:

ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΠΕ Ψυχολόγων

1

ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

1

ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών

4

ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού

2

ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΠΕ Γυμναστών

2

ΤΕ Εργοθεραπευτών

2

ΤΕ Φυσιοθεραπευτών

2

ΤΕ Λογοθεραπευτών

1

ΔΕ Εκπαιδευτών Τεχνικών

4

ΔΕ Οδηγών

2

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud