Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επιδόσεις και θέαμα στο 2ο Tsatoumas Street Long Jump στην «καρδιά» της Καλαμάτας

Το Διεθνές Μίτινγκ Άλματος εις Μήκος Tsatoumas Street Long Jump επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Πρόκειται για μια διοργάνωση του ΓΣ Ακρίτας 2016, που έχει την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

τσατουμας long jump 25 9

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, παγκόσμιας κλάσης αθλητές και αθλήτριες όπως είναι ο Σουηδός Thobias Montler, ο Γάλλος Jules Pommery, η Βρετανίδα Jazmin Sawyers, η Γαλλίδα Hilary Kpatcha, αλλά και Έλληνες αθλητές όπως ο Νικόλαος Σταματονικολός, η Μαρία Στεφανοπούλου και πολλοί άλλοι εξίσου κορυφαίοι άλτες κατέγραψαν σπουδαίες επιδόσεις και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα.

τσατουμας long jump 25 10

Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ τονίζεται ότι η Καλαμάτα για τρίτη χρονιά φιλοξένησε μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση στην καρδιά της πόλης, όπως συμβαίνει και σε άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

τσατουμας long jump 25 7

τσατουμας long jump 25 8

Στη διοργάνωση το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που παρακολούθησε τους αγώνες, μαζί με τον πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος Κώστα Κουκοδήμο, την Ολυμπιονίκη μας στο τριπλούν Πηγής Δεβετζή και τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος Λούη Τσάτουμα, το όνομα του οποίου έφεραν οι αγώνες. Μάλιστα, κατά την έναρξη των αγώνων, ο Δήμαρχος τίμησε τον Κώστα Κουκοδήμο.

τσατουμας long jump 25 5

Το μίτινγκ που είναι ενταγμένο στην κατηγορία Continental Tour Silver της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στήριξε ο Δήμος Καλαμάτας, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ιδιώτες χορηγοί.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2025

gcloud

aria-label="Κλείσιμο μενού"