Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Διαμορφώνεται ο εσωτερικός χώρος του υπαίθριου Πάρκου Ελιάς στην Καλαμάτα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την κατασκευή του υπαίθριου Πάρκου Ελιάς, το οποίο βρίσκεται δυτικά του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βασίλη Κουτραφούρη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν τα περιμετρικά τοιχία που οριοθετούν το χώρο του πάρκου καθώς και η κατασκευή των πεζοδρομίων στα οποία έχουν τοποθετηθεί κυβόλιθοι υψηλής ανακλαστικότητας και ζώνες για την εξυπηρέτηση των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Εν εξελίξει βρίσκονται η κατασκευή των καμπύλων τοιχίων και της σκάλας που μετά την ολοκλήρωση τους θα ακολουθήσει η διαμόρφωση των δαπέδων στο εσωτερικό του πάρκου καθώς και οι λοιπές εργασίες που αφορούν σε τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, ηλεκτροφωτισμό, δίκτυο ομβρίων κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο χρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», ως υποέργο της δράσης «Παρεμβάσεις αναπλάσεων σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους πρασίνου του Δήμου Καλαμάτας» και από Δημοτικούς Πόρους.collageParkoElias2607 Large

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech