Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Δράση από τα ΚΔΑΠ με θέμα «Οδηγίες Προστασίας για το Καλοκαίρι από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης»

Το Εργαστήρι Περιβάλλοντος και Επιστημών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις διοργάνωσε δράση για την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης, με τίτλο «Οδηγίες Προστασίας για το Καλοκαίρι από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης».

Σε συνέχεια του project που διεξήχθη το Γ’ τρίμηνο του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ», οι εκπαιδευτικοί του εργαστηρίου Περιβάλλοντος & Επιστημών μετέφεραν στα παιδιά τις οδηγίες που μας έδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για να προετοιμαστούν για ένα ασφαλές καλοκαίρι. Η ενημέρωση που έγινε αφορούσε την αντιμετώπιση, την προστασία και την πρόληψη  από το φαινόμενο του Καύσωνα, τη Θερμοπληξία, τον Πνιγμό και το Ναυάγιο. Επιπλέον, μιλήσαμε για το σεβασμό που θα πρέπει να δείχνουμε προς το θαλάσσιο περιβάλλον, την παραλία και τη θάλασσα, κατά τις επισκέψεις μας σε αυτό.

Σκοπός της δράσης ήταν η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και η εκπαίδευση των ωφελουμένων μας σχετικά με την σημασία της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος για τον άνθρωπο και για τον πλανήτη.

Στόχοι της δράσης ήταν η από μικρή ηλικία εκπαίδευση των παιδιών και η ενεργοποίησή τους σε δράσεις που σχετίζονται με την Κλιματική Αλλαγή, την Οικολογία και την Περιβαλλοντική Ευαισθησία.

26collageKDAP 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech