Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης στα γήπεδα μπάσκετ επί της Νέδοντος

Σειρά παρεμβάσεων συντήρησης και αποκατάστασης πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες στα τρία γήπεδα μπάσκετ επί της οδού Νέδοντος. Έγιναν βελτιώσεις στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων, συντήρηση στις μπασκέτες, στις κερκίδες, τοποθετήθηκαν διχτάκια στα στεφάνια, καθαρίστηκε η αυτοφυής βλάστηση και αντικαταστάθηκαν οι ζημιές στον φωτισμό. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαζαρίδης, απομένουν μικροεργασίες, που λόγω των υψηλών θερμοκρασιών θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Τα γήπεδα πλέον είναι έτοιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους συμπολίτες μας. Πρόκειται για σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, και αφορούσαν εργασίες μικρής κλίμακας για τη βελτίωση των γηπέδων. Θα ακολουθήσουν και άλλες προγραμματισμένες παρεμβάσεις συντήρησης στους υπαίθριους αθλητικούς χώρους το επόμενο διάστημα. 

Ταυτόχρονα γίνεται έκκληση στους χρήστες των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων, να μην προκαλούν φθορές, να απομακρύνουν τα απορρίμματά τους μετά τη χρήση του χώρου, ώστε τα γηπεδάκια να διατηρούνται καθαρά για τους επόμενους.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το γήπεδο μπάσκετ νότια της οδού Λυκούργου είναι πλέον προσβάσιμο για άτομα με αναπηρία.  

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech