Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Air France συνδέει την Καλαμάτα με το Παρίσι

Το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 12:30 έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα η υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους της Air France από Παρίσι με προορισμό τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος σε μήνυμά του ανέφερε: «Υποδεχθήκαμε στο διεθνές αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Πλέον η Air France συνδέει την Καλαμάτα με το Παρίσι, η δε παρουσία της εδώ έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερά ανοδική πορεία που χαράσσει τουριστικά η περιοχή μας.

Ο τουρισμός αποτελεί για την εθνική αλλά και την τοπική μας οικονομία βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Δημιουργεί προστιθέμενη αξία, προσφέρει θέσεις εργασίας και παράγει πλούτο. Η συνεργασία μεταξύ όλων, Δήμου, Περιφέρειας, άλλων φορέων και ιδιωτών αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας περισσότερο ελκυστικό και φιλόξενο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Του εσωτερικού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας, του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέσει τη δυτική Ελλάδα και προφανώς η αναβάθμιση του αεροδρομίου μας. Κοινός αγώνας και στόχος όλων μας».

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech