Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στην Τρίπολη ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού σε σύσκεψη στην Περιφέρεια για την αδειοδότηση των αθλητικών χώρων

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, με θέμα τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας των αθλητικών χώρων των Δήμων στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το Δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιώργος Λαζαρίδης, μαζί με τον διοικητικό υπάλληλο του Γραφείου Αθλητισμού, Διονύση Πουλή.

Η σύσκεψη διοργανώθηκε από τον Αντιπεριφερειαρχη υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού  Βασίλη Σιδέρη, στην οποία και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και  υπηρεσιακοί παράγοντες του αρμόδιου τμήματος της Περιφέρειας. Υπήρξε σχετική ενημέρωση και δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις, σχετικά με την ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας. 

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Αντιδήμαρχος είχε συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, αναφορικά με θέματα αθλητισμού και δράσεων του Δήμου Καλαμάτας.

Να σημειωθεί ότι ετοιμάζεται από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας και ο Κανονισμός Λειτουργίας των αθλητικών χώρων, κάτι που αναμένεται να κάνει ξεκάθαρο το πλαίσιο λειτουργίας τους, με γνωστοποίηση των δικαιωμάτων αλλά και των υποχρεώσεων για όλους όσοι κάνουν χρήση των αθλητικών χώρων του Δήμου. Στόχος να μπει ένα σαφές πλαίσιο όρων και προϋποθέσεων χρήσης ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ορθή χρήση τους, η ασφάλεια και η καθαριότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων για όλους τους δημότες μας. Για το θέμα θα υπάρξει διάλογος και ενημέρωση με ομάδες και συλλόγους το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech