Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τελευταίες παραστάσεις για τη χειμερινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Τελευταίες παραστάσεις για τη χειμερινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20.30 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας παρουσιάζει για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024, τα έργα της Γιασμίνα Ρεζά και πρώτη συνεργασία του Γιώργου Κιμούλη στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας παρουσιάζει το εξαιρετικό έργο της διάσημης Γαλλίδας συγγραφέως Γιασμίνα Ρεζά “Ο Θεός της Σφαγής” σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση μαζί με τους ηθοποιούς Αναστασία Κατσιναβάκη, Ισιδώρα Μπουζιούρη και Βασίλη Πουλάκο. 

Το κορυφαίο αυτό έργο έχει ως αφορμή τη συμπλοκή δυο εντεκάχρονων παιδιών σ' έναν τόπο παιχνιδιού, σε μια παρισινή πλατεία. Το έργο περιγράφει τη συνάντηση, σ' ένα αστικό διαμέρισμα, των δύο ζευγαριών που καλούνται να συζητήσουν τον τσακωμό των παιδιών τους, με τρόπο ώριμο και πολιτισμένο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι γονείς χάνουν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να συμπεριφέρονται οι ίδιοι σαν "παιδιά". Καθώς κανείς από τους τέσσερις δεν αντέχει να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης, οι χαρακτήρες συγκρούονται, εφευρίσκουν συμμάχους και ανακαλύπτουν τον εχθρό στο ίδιο τους το σπίτι. Τελικά θα εκραγούν, αναδεικνύοντας ως νικητή τον θεό της σφαγής.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις: 2721082616.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech