Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πανελλαδική προβολή της Καλαμάτα στην τηλεόραση της Βουλής

Την τιμητική της είχε η Καλαμάτα χθες, Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην τηλεόραση της Βουλής. Η εκπομπή «ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ», με τον Χρήστο Μυλωνά έκανε ειδικό αφιέρωμα στην Καλαμάτα, την ιστορία της, τις φυσικές ομορφιές της, τη σύγχρονη ζωή, τις προοπτικές της και, φυσικά την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοσή της. Στην εκπομπή μίλησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Συμμετείχαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλαμάτας, ο πρόεδρός του  Παναγιώτης Μασουρίδης και ο χοροδιδάσκαλος Ευάγγελος Λαμπρόπουλος. Οι ερμηνευτές Γιώτα Κόκκορη, Λεωνίδας Σταρόγιαννης και Χαρίκλεια Βλαχάκη.

Οι Μουσικοί: Νίκος Τσίπας, Σωτήρης Κόκκορης, Θανάσης Καρανάσιος, Παναγιώτης Ρουσάκος, Χρήστος Λαδάς, Βασίλης Κόνιαρης, Γιώργος Κλάδης και Βασίλης Αδαμόπουλος.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, της Βικτωρίας Καρέλια, της Ξένης Αραπογιάννη, του Μιχάλη Αντωνόπουλου και του Χρήστου Κοτσωνή.

Από την εκπομπή εκφράστηκαν ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στα γυρίσματά της και ιδιαίτερα στο Δήμο Καλαμάτας και στον Δήμαρχο της πόλης.

Την αρχισυνταξία – έρευνα - παρουσίαση είχε ο Χρήστος Μυλωνάς, τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Λαμπρόπουλος και την παραγωγή ο Παναγιώτης Κακαβιάς.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech