Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

11ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας: Ρεσιτάλ κιθάρας από τον Κώστα Τοσίδη

Το 11ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας και αυτή τη χρονιά θα προσφέρει στο κοινό συναυλίες με κορυφαίους σολίστ, ατομικά μαθήματα, διαλέξεις και masterclasses, όλα με κεντρικό άξονα την κιθάρα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Κουφουδάκη. Στόχος του Φεστιβάλ είναι ο εμπλουτισμός του με καλλιτέχνες του διεθνούς στερεώματος της κιθάρας.

Μετά την πετυχημένη έναρξη του τον Νοέμβριο του 2022, το 11ο  Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας συνεχίζει τη δράση του, με ρεσιτάλ κιθάρας από τον  Κώστα Τοσίδη, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023. Πιο συγκεκριμένα :

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 ώρα 20:00, Αμφιθέατρο Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, «Ρεσιτάλ Κιθάρας» με τον Κώστα Τοσίδη

Ο Κώστας Τοσίδης ολοκλήρωσε με Άριστα τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Mozarteum του Salzburg στην τάξη των Eliot Fisk και Ricardo Gallen και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα με τον Marco Tamayo στο Klagenfurt Konservatorium. Tο  2009 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές με άριστα και γίνεται βοηθός του Eliot Fisk και φέτος ολοκληρώνει το Διδακτορικό του στο Βασιλικό Ωδείο των Βρυξελλών . Είναι ιδρυτικό μέλος του πολυβραβευμένου κουαρτέτου Miscelanea Guitar Quartet και έχει στο ενεργητικό του πλούσια δισκογραφία και συνεργασίες με εξαιρετικούς συνθέτες όπως ο A.Ourkouzounov,  ο Μ. Ι.Ηλίας, ο F.Gasull, ο M.Dottlinger, ο Γ.Παπακρασάς, ο M.Smaili και ο Γ.Νούσης. Θα παρουσιάσει έργα των L.Berio, F.Gasull , A. Ourkouyounov, Γ.Νούση και  Γ.Παπακρασά.

Γενική Είσοδος: 5€

Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Πληροφορίες: 2721021881

https://kalamataguitarfestival.gr/

FB: https://www.facebook.com/kalamataguitarfestival/

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ 5 2

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech