Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των σπουδαστών του Εικαστικού Τομέα της Κ.Ε. Φάρις

 

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Τομέα της Κ.Ε.Φάρις του Δήμου Καλαμάτας, με έργα των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023, σημειώθηκε αύξηση των σπουδαστών και αυτό δείχνει την ποιότητα εκπαίδευσης, που προσφέρει το Εικαστικό Εργαστήρι.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, τόνισε την σπουδαιότητα της έκθεσης μιας και όλες οι δημιουργίες είναι από τους μικρούς και μεγάλους σπουδαστές της σχολής. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Τομέα Παναγιώτης Λαμπρινίδης, επεσήμανε την αξία των εικαστικών τεχνών στις μικρές ηλικίες και εξήρε την προσπάθεια όλων των σπουδαστών.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλα με την περιήγησή τους στην έκθεση, μουσική από τους σπουδαστές φλάουτο του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Για τα παιδιά υπήρχε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εργαστήριο για κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας υπό την καθοδήγηση των καθηγητών της σχολής. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, σχεδίου, αγιογραφίας και εικαστικές εγκαταστάσεις όλων των σπουδαστών. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έκθεση Εικαστικών έργων στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Διάρκεια: 17/12/2022 έως και 3/2/2023

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 έως 14.00 (εκτός αργιών)

Είσοδος ελεύθερη

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech