Διασκέδαση και μακαρονάδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Cannot find 2017/12/20-13567 subfolder inside /var/www/newsite/images/arthra/2017/12/20-13567/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache/2.4.59 (Debian)
Client OS:Unknown
PHP:7.3.31-1~deb10u7

Οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν τη Κεντρική Αγορά Καλαμάτας το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, στις 9.30 το πρωί, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα τμήματα του Πολιτιστικού – Αναπτυξιακού Συλλόγου Βέργας, αλλά και να απολαύσουν μια πικάντικη Καλαματιανή μακαρονάδα, προσφορά της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος .

Η εκδήλωση με τίτλο «Η Βέργα δίνει το ρυθμό...» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πώλησης Βιολογικών Προϊόντων της Κ.Α.Κ και θα περιλάβει χορούς και τραγούδια από τα αντίστοιχα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και προσφορά 2.018 μερίδων μακαρονάδας.
Το χορωδιακό τμήμα υπό τη μαέστρο Πόπη Βαζαίου θα τραγουδήσει τα κάλαντα και λαϊκά τραγούδια, η ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πράσινου θα παίξει ελληνική λαϊκή μουσική και το χορευτικό του Συλλόγου θα εμφανιστεί με το εφηβικό του τμήμα, σε παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.
Η Καλαματιανή μακαρονάδα θα προσφερθεί στους επισκέπτες δωρεάν μαζί με ένα ποτήρι κρασί και θα παρασκευασθεί επιτόπου από τα μέλη - chefs του τοπικού παραρτήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων, με την ευγενική χορηγία της εταιρείας «Ήλις παραδοσιακά ζυμαρικά».
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι κι αυτό το Σάββατο, όπως και το επόμενο, 30 Δεκεμβρίου 2017, στην Κεντρική Αγορά θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης κοντά στους μικρούς του φίλους, προσφέροντας χαρά, χαμόγελα και δωράκια.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud