Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Δημαρχείο ευρωπαίες κοινωνικές λειτουργοί και υπεύθυνες πολιτισμού

Επίσκεψη και ενημέρωση για τις υποδομές και τις δράσεις του Δήμου Καλαμάτας στον Κοινωνικό τομέα και στον Πολιτισμό, πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο Καλαμάτας σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, οκτώ κοινωνικές λειτουργοί και υπεύθυνες πολιτισμού και τεχνών από την Ισπανία και τη Λιθουανία.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, τις ευρωπαίες επισκέπτριες, που προσκάλεσε στην Καλαμάτα η ΚοιΝσΕΠ «Πράγματα και Θάματα», για τις υποδομές και τις δράσεις του Δήμου στους τομείς του Πολιτισμού και του Κοινωνικού τομέα, ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας. Κατά τη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Δήμος Καλαμάτας δίνει ιδιαίτερο βάρος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού, αναφέροντας χαρακτηριστικά μία σειρά από πρωτοβουλίες που εξελίχθηκαν και κατά περίοδο της πανδημίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, στελέχη της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας. Η συνεργασία θα συνεχιστεί με την πραγματοποίηση μιας ακόμα συνάντησης εργασίας την προσεχή Πέμπτη.  

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech