Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση εργασίας στο ιστορικό Δημαρχείο για το πρόγραμμα «Αγησίλαος»

Με τον Πρόεδρο της Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου Νίκο Καραλή και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑμΕΑ Αθανασία Καρούνου συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Η συνάντηση εργασίας, που έγινε στο περιθώριο Ημερίδας, αφορούσε την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Αγησίλαος», που αφορά στην «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πράξη, περιλαμβάνει ένα σύνολο καινοτόμων δράσεων οι οποίες απευθύνονται τόσο στα ίδια τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, όσο και στα Στελέχη των Περιφερειακών και Τοπικών Αρχών, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σημειώνεται, ότι τις εργασίες της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη» στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, παρακολούθησαν και στελέχη της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech