Ο Δήμαρχος στα Δημοτικά Σχολεία Πλατέος και Άριος

Cannot find 2017/12/22-13592 subfolder inside /var/www/newsite/images/arthra/2017/12/22-13592/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache/2.4.59 (Debian)
Client OS:Unknown
PHP:7.3.31-1~deb10u7

Ο Δήμαρχος επέλεξε για τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Πλατέος, στο οποίο φοιτούν αποκλειστικά παιδιά αθιγγάνων, που πρέπει να υποστηριχθούν ώστε να παραμείνουν στο σχολείο.

Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε το διδακτικό προσωπικό για το σπουδαίο έργο, το οποίο προσφέρει, συνομίλησε με τα παιδιά και χάρηκε για την εικόνα, την οποία παρουσιάζουν. Τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο, τους ζήτησε να φοιτούν καθημερινά στο σχολείο και τόνισε τη βεβαιότητά του ότι θα γίνουν πολύ καλύτερα από τους γονείς τους, δίδοντας τη συμβουλή να φροντίσουν για τη γνώση, ώστε να έχουν μία καλύτερη ζωή. Τόνισε, τέλος, ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα είναι πάντοτε δίπλα τους.
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν από το Δήμαρχο δώρα, ένα για κάθε παιδί.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΓΚΡΕΤΣΑ

Κατόπιν, ο Π. Νίκας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Άριος, για την επίδοση των υποτροφιών του Κληροδοτήματος Ανδρέα Γκρέτσα. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά, προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά γλυκά και επιδόθηκαν οι υποτροφίες του Κληροδοτήματος στις μαθήτριες και τους μαθητές που αρίστευσαν και διαμένουν στ' Αλώνια. Ο Δήμος Καλαμάτας έχει στη δικαιοδοσία του το Ίδρυμα Ανδρέα Γκρέτσα και από τα έσοδα αυτού προσφέρθηκαν υποτροφίες 400 ευρώ καθεμιά, σε 13 μαθητές διαμένοντες στ' Αλώνια.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι με την επίδοση των υποτροφιών τιμάται η μνήμη του δωρητή Ανδρέα Γκρέτσα, ο οποίος έδειξε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα παιδιά της Κοινότητας, από την οποία κατήγετο.

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud