Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεργασία με τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους της Καλαμάτας

Το σημαντικό θέμα χωροθέτησης θέσεων ελλιμενισμού για τα ναυταθλητικά ιστιοπλοϊκά σκάφη στο Λιμάνι της Καλαμάτας συζητήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Μιχάλη Αντωνόπουλου και αντιπροσωπείας του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας (Ι.Ο.Κ.).

Η ομάδα εργασίας του ομίλου που συμμετείχε στις συζητήσεις, αποτελείτο, από τον πρόεδρο Γιάννη Αδαμόπουλο, τον αντιπρόεδρο Θανάση Νακόπουλο, τον ταμεία Βασίλη Κάππο και τον έφορο ανοικτής θαλάσσης Γιάννη Σαραντόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ∆ημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, όπου αναπτύχθηκαν εν συντομία προοπτικές και δυνατότητες που υπάρχουν καθώς και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελλιμενισμός ναυταθλητικών σκαφών σήμερα στο Λιμάνι.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τόνισε πως στόχος είναι σύντομα στο Λιμάνι να δημιουργηθούν υποδομές που θα εξασφαλίσουν ασφαλή και άνετο ελλιμενισμό ναυταθλητικών σκαφών, ώστε το Λιμάνι να υποστηρίξει τόσο τον ναυταθλητισμό όσο και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που θα μπορεί να προσφέρει και σε διερχόμενα σκάφη κρουαζιέρας.

Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύντομα νέα συνάντηση καθώς και να συνεχιστούν εκ μέρους του ∆ημοτικού Λιμενικού Ταμείου οι επαφές και με τους υπόλοιπους ναυταθλητικούς Ομίλους της πόλης ώστε να καθοριστούν οι υφιστάμενες ανάγκες και να προταθούν ιδέες για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech