Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Με επιτυχία στην Καλαμάτα το Πανελλήνιο Open Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ανδρών

Με τη διεξαγωγή των τελικών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022, το Πανελλήνιο Open Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ανδρών, που ξεκίνησε την π. Τετάρτη στα γήπεδα της Τέντας, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Το δεύτερο Kalamata Open ήταν μια σπουδαία διοργάνωση, καθώς το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο (οι βαθμοί υπολογίζονται για την πανελλήνια κατάταξη), ενώ έφερε στην Καλαμάτα σπουδαίους αθλητές, διαφημίζοντας έτσι την πόλη.

Μιλώντας στο κλείσιμο των αγώνων ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είναι αγώνες με πανελλήνια αναφορά που προβάλλουν την Καλαμάτα, ενισχύουν την εικόνα της, υποστηρίζουν την εξωστρέφεια που έχουμε επιλέξει για την πόλη μας, και βέβαια στηρίζουν τον αθλητικό τουρισμό. Γι’ αυτό κι εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε δίπλα για να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που τις πιστεύουμε και τις αγαπάμε. Άλλωστε, ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό για μικρούς και ενήλικες. Είναι Παιδεία και Πολιτισμός! Συγχαρητήρια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, στο νέο διοικητικό συμβούλιο με το οποίο έχουμε εξαιρετική συνεργασία, στον πρόεδρο και τα μέλη του, αλλά και στο προηγούμενο Δ.Σ. με το οποίο είχαμε, επίσης, εξαιρετική συνεργασία».

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech