Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επιτυχημένο το 2o Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου που στηρίζει ο Δήμος Καλαμάτας και η "Φάρις"

Τεράστια απήχηση είχε το 2o Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου που διοργανώθηκε στην Καλαμάτα το τριήμερο 5-7 Αυγούστου, με τη ενεργό υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ. Πρόκειται για μία γιορτή επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα ένα φεστιβάλ ζύθου και γεύσεων, όπως τονίστηκε και από τους διοργανωτές.

«Είναι ένα φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε απ’ όλους τους Καλαματιανούς και όχι μόνο, που ενισχύει την εικόνα και την εξωστρέφεια του Δήμου Καλαμάτας προσθέτοντας έτσι στο πολιτιστικό ψηφιδωτό του τόπου μας. Για εμάς είναι πολύ όμορφο που προχωρά και αναπτύσσεται», σημείωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του το βράδυ της Κυριακής, 7 Αυγούστου 2022, στο κατάμεστο Φεστιβάλ.

Η φετινή εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, συγκέντρωσε περισσότερους από 30 παραγωγούς ζύθου, ενώ εκτέθηκαν πάνω από 350 ετικέτες χειροποίητης μπύρας κάθε γούστου απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

297889283 635131521112271 6981740580513242199 n

«Θυμάμαι, πριν από ενάμισι χρόνο, που είχαν έρθει στο γραφείο μου ο Μιχάλης και η Έφη και με αγωνία τότε μου κατέθεσαν την πρότασή τους για την πραγματοποίηση αυτού του Φεστιβάλ. Τους πρότεινα τότε αυτόν εδώ τον χώρο και καταλήξαμε», σημείωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας τονίζοντας στη συνέχεια: 

«Ο Δήμος Καλαμάτας, προφανώς και στηρίζει την εκδήλωση κι έτσι σήμερα φτάσαμε εδώ: να μιλάμε για ένα Φεστιβάλ πολύ όμορφο, που εμείς, ως Δήμος Καλαμάτας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε καθώς το θεωρούμε ένα κομμάτι  του Δήμου.  Έτσι το αντιλαμβανόμαστε και τα επόμενα χρόνια θα το στηρίξουμε ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για ότι πετύχατε. Είναι όμορφο να βλέπεις ιδέες να υλοποιούνται και να τις αγκαλιάζει ο κόσμος.  Αυτό συνέβη εδώ!».

Στο πλαίσιο το 2ου Φεστιβάλ διοργανώθηκαν παράλληλες συναυλίες με τους JUKEBOX την πρώτη ημέρα, τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ το Σάββατο ενώ την τελευταία ημέρα, Κυριακή 7 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με τη με τη συναυλία της Μελίνας Κανά.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech