Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επιτυχημένη πρεμιέρα για το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Πολύ επιτυχημένη υπήρξε η πρεμιέρα του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022, στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Οι φιλότεχνοι, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ που έχει ως γενικό τίτλο «Ωδή στην Ομορφιά», υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το έργο “TRIPTYCH”,  της βέλγικης ομάδας PEEPING TOM. Οι παραστάσεις στην κεντρική σκηνή, τόσο την Παρασκευή 15 Ιουλίου, όσο και το Σάββατο 16 Ιουλίου ήταν sold out.

Είχε προηγηθεί στην Εναλλακτική Σκηνή, η «μικρή πρεμιέρα»  με την παράσταση του Ιταλού Piergiorgio Milano με το έργο WHITE OUT - Η κατάκτηση του μάταιου. Την επομένη της πρεμιέρας, στην Εναλλακτική Σκηνή εμφανίστηκε ο Edivaldo Ernesto με το BRACE και στις 17 Ιουλίου η Alexandra Waierstall με το VENUS un/seen.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουλίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και με παράλληλες εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, στο Costa Navarino και σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη).

Η φετινή διοργάνωση διαθέτει πολύ πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 26 παραγωγές, 14 ξένες ομάδες από 10 χώρες, 12 ελληνικές ομάδες, 2 παγκόσμιες πρεμιέρες, 6 παράλληλες εκδηλώσεις και εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης επαγγελματιών, εργαστήριο χορού και κίνησης για διάφορες ηλικίες και ομάδες πληθυσμού.

Αύριο, Τρίτη 19 Ιουλίου στην Κεντρική Σκηνή θα βρεθούν οι BRIGEL GJOKA, RAUF “RUBBERLEGZ” YASIT & RUŞAN FILIZTEK με το NEIGHBOURS.  Το NEIGHBOURS αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του Φεστιβάλ, καθώς είναι η πρώτη διεθνής συμπαραγωγή του Φεστιβάλ με έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτεχνικούς οργανισμούς σύγχρονου χορού στον κόσμο, το Sadler's Wells του Λονδίνου.

INFO 

Πληροφορίες για πρόγραμμα και εισιτήρια: www.kalamatadancefestival.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εισιτήρια: www.ticketmaster.gr

OFFICIAL HASHTAGS:

#28kdf2022

#alandfordance

#electricmatter

#kalamatadancefestival

#kalamata

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech