Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Περισσότερα από 150 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήρι Φυσικής Αγωγής των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Δήμου Καλαμάτας, τουρνουά μπάσκετ, στο προαύλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.   

Στο τουρνουά, το οποίο υποστήριζε η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά - ωφελούμενοι των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ, με νικήτριες ομάδες ανά κατηγορία τις ακόλουθες:

Κατηγορία κοριτσιών:

1η θέση: Μικτή ομάδα 1ου και 7ου ΚΔΑΠ

2η θέση: Ομάδα 8ου ΚΔΑΠ

3η θέση: Μικτή ομάδα κοριτσιών

Κατηγορία αγοριών:

1η θέση: Μικτή ομάδα 9ου και ΚΔΑΠ Λεΐκων

2η θέση: Ομάδα 1ου ΚΔΑΠ

3η θέση: Ομάδα 7ου ΚΔΑΠ

Την απονομή των επάθλων στις νικήτριες ομάδες πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Σταύρος Κουκάκης, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Τουρνουά, Σπύρος Ψυχογιός, η αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας, Γιώτα Βασιλοπούλου, ο συντονιστής των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας, Κώστας Μητρογιαννόπουλος, η συντονίστρια των ΚΔΑΠ της Κ.Ε. Φάρις, Μαρία Πλαγιανου και η Διευθύντρια του 7ου ΚΔΑΠ, Αγγελική Γιάνναρου.

Αναμνηστικά μετάλλια απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Χορηγός του Τουρνουά ήταν η επιχείρηση Alma Sport. Τα αναψυκτικά προσέφεραν η εταιρεία Πατικόπουλος Ι. και ΣΙΑ ΟΕ. Για την ιατρική κάλυψη μερίμνησαν τα ΚΔΑΠ της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ.

  

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech