Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Υπογραφές για το έργο προσθήκης ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλαμάτας εκκινεί, μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου προσθήκης ορόφου και αναδιαρρυθμίσεων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το έργο υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου και της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Ελένης Αλειφέρη.

Πρόκειται για έργο ενταγμένο στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με προϋπολογισμό 3.065.255,14 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει προσθήκη ορόφου στο ισόγειο κτήριο της υφιστάμενης Νοσηλευτικής Μονάδας, με σκοπό την στέγαση της Ψυχιατρικής Κλινικής, καθώς και επέκταση και αναδιαρρύθμιση του υφιστάμενου τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

IMG 20211124 202413 

Αναφερόμενος στην θετική εξέλιξη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη, αλλά και προς τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για τη δωρεά της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου η οποία δίνει μια μεγάλη καθημερινή μάχη προκειμένου μεταξύ άλλων να διαχειριστεί καταστάσεις πρωτόγνωρες, όπως αυτές της υγειονομικής κρίσης.

Ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι είναι κρίσιμη η ενίσχυση των δημόσιων δομών Υγείας και εν προκειμένω του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς πρόκειται για μια μονάδα που λόγω της αναπτυξιακής πορείας που έχει λάβει η περιοχή μας, καλείται να υποστηρίξει τα διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά.

«Το Νοσοκομείο Καλαμάτας δεν μεγαλώνει απλώς, αναβαθμίζεται», σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech