Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στην Τρίπολη ο Δήμαρχος για τα εγκαίνια του «Europe Direct Πελοπόννησος»

Στην εκδήλωση εγκαινίων της έδρας του «Europe Direct Πελοπόννησος», που πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, παρέστη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, χθες Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Τη δημιουργία και τον συντονισμό του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Πελοπόννησος» ανέλαβε το δίκτυο πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» του οποίου μέλος είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

DSC 0892 Medium

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, ενημερώνοντάς τον για θέματα που αφορούν το Δήμο Καλαμάτας.

DSC 0904 Medium

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα Κωσταντίνος Τσουτσοπλίδης, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα, ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας - Διευθυντής ε.τ. Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Κρεμλής και η Διευθύντρια Μανιατακείου Ιδρύματος - Επικεφαλής «ΕUROPE DIRECT Πελοπόννησος» Βίκυ Ιγγλέζου, ενώ την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Γ.Γ. της ΚΕΔΕ και πρόεδρος της «Βιώσιμης Πόλης» Δημήτρης Καφαντάρης.

DSC 0907 Medium

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech