Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο εμπορικός κόσμος αποτελεί πολύτιμο εταίρο για το Δήμο Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με επιστολή του προς τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, με αφορμή την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει:

«Αξιότιμα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας “Ο Ερμής”,

θέλω να σας συγχαρώ για τις δραστηριότητες που αναπτύσσετε στην πόλη μας, καθώς επίσης και για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες που απαρέγκλιτα τηρείτε στις εκλογές σας.

Είσθε από τους αρχαιότερους συλλόγους στην Ελλάδα γεγονός που υπογραμμίζει μια ακόμη ιστορική πρωτοπορία της Καλαμάτας στον τομέα της κοινωνικής δράσης και της δημοκρατικής εξωστρέφειας.

Η δράση αλλά και η στάση των εμπόρων της Καλαμάτας σε ζητήματα κοινού συμφέροντος ενισχύουν την αισιοδοξία για το μέλλον της πόλης και των δημοτών μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι και ο εμπορικός κόσμος, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι κλάδοι, διανύει δύσκολη περίοδο εξ αιτίας της πανδημίας.

Αναμφίβολα η εποχή μας είναι δύσκολη και πολύ απαιτητική. Τα πάντα αλλάζουν με υψηλές ταχύτητες. Γι’ αυτό υπάρχει ανάγκη προσαρμογής προς αντιμετώπιση της νέας εποχής που έχει ως βάση της την ψηφιακή τεχνολογία.

Ο Δήμος Καλαμάτας βλέπει τον εμπορικό κόσμο ως πολύτιμο εταίρο και σημαντικό βραχίονα προόδου της πόλης. Άλλωστε το επιχειρείν είναι από τις σημαντικότερες βάσεις παραγωγής πλούτου από τον οποίον προκύπτει η πολυπόθητη ευμάρεια για την κοινωνία.

Θέλω, επίσης, να εξάρω τις άοκνες προσπάθειες και την προσφορά της απελθούσας Προέδρου του Συλλόγου σας, κυρίας Λίλιαν Ψηλάκη, η οποία αγωνίστηκε ευγενώς επί πολλά έτη όχι μόνο υπέρ των συμφερόντων του εμπορικού κόσμου αλλά και της πόλης.

Η κυρία Ψηλάκη καταγράφεται πλέον στους ανθρώπους της συμμετοχής στα κοινά, της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ατομική και συλλογή σας προσπάθεια,

Καλή επιτυχία στο νέο Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech