Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο ο Δήμαρχος

Επισκέψεις, στο Κέντρο Υγείας και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε σήμερα, Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την υγειονομική κατάσταση, για την πορεία των ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού και για το πρόγραμμα των εμβολιασμών, ενώ αντάλλαξε ευχές με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των δομών Υγείας.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, ο Δήμαρχος ανέφερε:  

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και στο πρόσωπο του διευθυντή του κ. Κατσαφάδου και του υπεύθυνου δράσεων του ΕΟΔΥ κ. Βλαχοδημητρόπουλου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, υγειονομικούς και διοικητικούς για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη.

Πέρυσι το Πάσχα εορτάστηκε με φόβο και ανησυχία. Φέτος η κατάσταση είναι λίγο καλύτερα και ευελπιστούμε με εισιτήριο το εμβόλιο -που βλέπουμε τους ρυθμούς να αυξάνουν- θα καταφέρουμε του χρόνου το Πάσχα να έχουμε πάρει πίσω τη ζωή μας κι όλα θα είναι τελείως διαφορετικά.

Χρόνια πολλά σε όλους τους υγειονομικούς. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι για κάποια πράγματα που για εμάς είναι δεδομένα, να είμαστε αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές μας, για τους υγειονομικούς δεν ισχύουν καθώς παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μάχη για να προστατεύουν τη δημόσια υγεία, δηλαδή όλους εμάς».

Ακολούθως ο Δήμαρχος επισκεπτόμενος το Νοσοκομείο Καλαμάτας, είχε συνάντηση με τη Διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη, λαμβάνοντας ενημέρωση για τα δεδομένα που σήμερα επικρατούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech