Ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της Γερμανίας

Μέσω του Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα, Jens Plötner, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeier απέστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο, με την οποία τον ευχαριστεί για την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη και τις λοιπές τιμητικές εκδηλώσεις που ο Δήμος Καλαμάτας του επεφύλαξε στις 12 Οκτωβρίου 2018. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Βερολίνο, 30ή Οκτωβρίου 2018
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Μετά την επιστροφή μου από την Καλαμάτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά - κι εξ ονόματος ολόκληρης της αποστολής - για την φιλική υποδοχή, που εσείς και οι συνεργάτες σας, μας επιφυλάξατε στην πόλη σας. Ήταν για εμάς μεγάλη τιμή να φιλοξενηθούμε από εσάς και χαίρομαι πολύ, που τώρα είμαι πλέον υπερήφανος κάτοχος του Χρυσού Κλειδιού της πόλης της Καλαμάτας. Η επίσκεψή μας εκεί και ο γλαφυρός επίλογος στην ταβέρνα Ξημέρωμα ολοκλήρωσαν με θαυμάσιο τρόπο την παραμονή μας στην Ελλάδα.
Θα παρακαλούσα ακόμα να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μου και σε όλους εκείνους, που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της επίσκεψής μας στην όμορφη πόλη σας.

Με φιλόφρονες χαιρετισμούς,
(χειρόγραφα) Δικός σας
Frank-Walter Steinmeier».

 

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ

Με την ευκαιρία της διαβίβασης της επιστολής του Προέδρου της ΟΔ Γερμανίας, ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα εκφράζει την προσωπική του ευγνωμοσύνη προς το Δήμαρχο και τους υπαλλήλους του Δήμου, «οι οποίοι συνεισέφεραν στην επιτυχία της παραμονής του Προέδρου στη θαυμάσια πόλη σας». Ο Πρέσβης της Γερμανίας κλείνει την επιστολή του επισημαίνοντας πως προσβλέπει «στη συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας».

DSC_0350_Medium.JPG

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud