Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχές και δώρα από τον Δήμαρχο σε Κεντρική Αγορά και Βιοτεχνικό Πάρκο

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε για μία φορά ακόμα, τις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, αυτή τη φορά για να ανταλλάξει ευχές με επαγγελματίες, εργαζόμενους και όσους δραστηριοποιούνται τόσο στο ΒΙΟ.ΠΑ. όσο και στην Κ.Α.Κ. Παράλληλα μοίρασε σε όλους απ’ ένα συμβολικό δώρο (γούρια και μάσκες).

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν οι Πρόεδροι της Κεντρικής Αγοράς και του ΔΙΟΚΛΗ, Αναστάσιος Αγγελής και Αναστάσιος Σκοπετέας, καθώς και οι Διευθυντές των Νομικών Προσώπων, Νίκος Κωτσάκος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας, των επαγγελματιών και παραγωγών που σε συνθήκες δύσκολες επιχειρούν να διατηρήσουν όρθιες και ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Επίσης ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Θανάση Βασιλόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΚΑΚ και τον ΔΙΟΚΛΗ προκειμένου να ανταποκριθούν στις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, συνέπεια της υγειονομική κρίση που διανύουμε.  

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech