Νόμιμες αποφάσεις 1η Μαρτίου 2018

Νόμιμες κρίθηκαν από το Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης3 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και 2 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, ως εξής:

1. Η 711/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την έγκριση 1ου ΑΠΕ και χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 7-9-2016 στη Δ.Ε. Θουρίας»

deyak-neo-kthrio

2. Η 13/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαμάτας, Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας και Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας για την επισκευή του Γ΄ κτηρίου (πρώην Σχολής Νοσοκόμων) του νέου Δημαρχείου, όπου θα στεγασθούν οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ και του Συνδέσμου
3. Η 29/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με ανάκληση της υπ' αριθμ.14/1990 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στο σκέλος που αφορά σε παραχώρηση χρήσης της προκατασκευασμένης μονάδας Νο 54, που βρίσκεται στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας, στην πρώην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Καλαμάτας (ΑΔΕΚ) - «Διοκλής»
4. Η 490/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με την κατακύρωση της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Ανακατασκευή πεζοδρομίων και φωτισμού, τμημάτων των οδών Αύρας, Ηρώων και Ποσειδώνος»

kalamatiano-karnavali

5. Η 32/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία: «Τεχνική κάλυψη εκδηλώσεων στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και Αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Καλαμάτας».

 

 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud