Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επίσκεψη του Δημάρχου στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ στην Καλαμάτα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Θεραπευτική Μονάδα Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Διοικητικών Υπηρεσιών, Σαράντο Μαρινάκη.

Εκτιμώντας την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στον ΟΚΑΝΑ, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να στέκεται δίπλα στον Οργανισμό, προσφέροντας στο μέτρο των δυνατοτήτων του λύσεις, προκειμένου ο ΟΚΑΝΑ να συνεχίσει το έργο

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Τα ναρκωτικά δεν είναι πρόβλημα μιας πόλης ή μιας κοινωνίας. Δεν είναι "θέμα" των χρηστών ή των οικείων τους. Το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι υπόθεση όλων μας. Είναι υποχρέωση μας να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο την κοινωνία μας και να δημιουργήσουμε δράσεις που θα αποθαρρύνουν την εξάπλωση μιας από τις ισχυρότερες μάστιγες της εποχής.

Η 26η Ιουνίου πρέπει να είναι ημέρα περισυλλογής και αυτοκριτικής. Ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει να ενώνει τις δυνάμεις του με δομές όπως ο ΟΚΑΝΑ,  που δίνουν τον δικό τους αγώνα.  Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών πρέπει από μια παγκόσμια ημέρα να καταφέρουμε να μετατραπεί σε  καθημερινότητα.»

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech