Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εποικοδομητική συνάντηση με φορείς του Ταϋγέτου για την ΟΧΕ

Η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ταϋγέτου, αποτέλεσε το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρ. Μαλαπάνη» στο ιστορικό Δημαρχείο. Στη συνάντηση, παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου, συμμετείχαν επικεφαλής παρατάξεων και μέλη του Δ.Σ., πρόεδροι Κοινοτήτων του Ταϋγέτου καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Στην ενημερωτική συνάντηση, παρουσιάστηκαν -μεταξύ άλλων- δεδομένα του προγράμματος, οι δυνατότητες και οι αναπτυξιακές προοπτικές που υπάρχουν, ενώ δόθηκαν στοιχεία σχετικά με το δημογραφικό, το χωροταξικό και τα οικιστικά αλλά και προβλήματα της ευρύτερης ζώνης αναφοράς. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ., εκπροσώπων Κοινοτήτων και φορέων του Ταϋγέτου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της 3ης/2020 συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00, για συζήτηση επί του μοναδικού θέματος: Ενημέρωση επί του προγράμματος «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Ταϋγέτου».

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech