Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Την ΠΕΔ Πελοποννήσου εκπροσώπησε στην ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Τηλεδιάσκεψη του Προεδρείου της ΚΕΔΕ με τους Προέδρους των ΠΕΔ πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 19 Μαΐου 2020. Στην  τηλεδιάσκεψη συμμετείχε εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα της Αυτοδιοίκησης, τις προκλήσεις και τα προβλήματα που οι τοπικές Αρχές καλούνται να διαχειριστούν την περίοδο αυτή.

Σε παρέμβασή του ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που οι ΟΤΑ διαδραμάτισαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης αλλά και στο έργο που έχουν μπροστά τους, συμβάλλοντας στον αγώνα για επιστροφή στην κανονικότητα. Ο κ. Βασιλόπουλος, εστίασε στις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από την κρίση, ώστε να ξεπεραστούν χρόνιες παθογένειες που συνδέονται και με τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στα θέματα που άπτονται του προσωπικού των Δήμων και στην υστέρηση εσόδων που κατεγράφη την περίοδο αυτή.

Επίσης, ο κ. Βασιλόπουλος μίλησε για την άριστη συνεργασία μεταξύ ΚΕΔΕ και Δήμων, τόσο σε επίπεδο υποστήριξης, όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech