Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επαναλειτούργησαν με φυσική παρουσία οι Σχολές της Κ.Ε. «Φάρις»

Χθες, Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ξεκίνησαν να λειτουργούν εκ νέου με φυσική παρουσία οι Σχολές της Κ.Ε. «Φάρις», εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Η μεγάλη επιθυμία των μαθητών για επιστροφή στα μαθήματα τους, έφερε και μεγάλη ανταπόκριση κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας. Στο Δημοτικό Ωδείο υπήρξαν ήδη τρεις νέες εγγραφές και τα μαθήματα που πραγματοποιούνται είναι ατομικά. Εξαιρούνται σύμφωνα με τις οδηγίες τα πνευστά, τα κρουστά και η μονωδία.

Όσον αφορά τα εικαστικά, πραγματοποιούνται τα μαθήματα ενηλίκων με τμήματα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής και αγιογραφίας. Από αυτή την εβδομάδα θα ενταχθούν εκ νέου και τα μαθήματα εφήβων, ενώ προγραμματίζεται ήδη η μεγάλη έκθεση για το τέλος Ιουνίου.

Τέλος, κανονικά ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού και στη Δημοτική Σχολή του Δήμου για παιδιά από 12 ετών και άνω και σύντομα θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα ενηλίκων.

Οι μικρότεροι μαθητές συνεχίζουν διαδικτυακά τα μαθήματα τους σε όλες τις Σχολές. Οι καθαρισμοί στα κτήρια των Σχολών είναι καθημερινοί και τακτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech