Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Σε λειτουργία και e-Παιδικός Σταθμός από το Δήμο Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας με στόχο την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών όλων των ηλικιών, μετά το e-ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών και τις ομάδες δημιουργικές απασχόλησης και τηλεσυνεδρίες για τα ΑΜΕΑ, ξεκίνησε τη λειτουργία e-Παιδικού Σταθμού όπου καθημερινά θα αναρτώνται προτεινόμενες δημιουργικές δραστηριότητες και αφήγηση παραμυθιών από τους εκπαιδευτικούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Μέσω video, τα παιδάκια θα έχουν και την ευκαιρία να έλθουν σε επικοινωνία με τις εκπαιδευτικούς τους. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά.

Η ανάρτηση πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, στην καρτέλα Κάτοικοι- e-Παιδικός Σταθμός στον εξής σύνδεσμο:

https://www.kalamata.gr/el/katoikoi/e-paidikos-stathmos

και στη σελίδα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο facebook: Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Καλαμάτας

Τα ΚΔΑΠ, το ΚΔΑΠμεΑ και οι Βρεφικοί-Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καλαμάτας λειτουργούν στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech