Ευχαριστήριο από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ευχαριστήριο γράμμα στο Δήμαρχο έστειλε το Δ.Σ. της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» για τη στήριξη από το Δήμο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Σάββατο 3 Μαρτίου.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική παρουσία σας στην εκδήλωσή μας και την παράδοση των αναμνηστικών δώρων.
Σκοπός της ένωσης ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT Α.Ε. βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.
Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας το από κοινού εγχείρημα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».

 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud