Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τηλεδιάσκεψη εφ’ όλης της ύλης μεταξύ Θανάση Βασιλόπουλου και Αλέξη Χαρίτση

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, μεταξύ του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου και του Βουλευτή Μεσσηνίας και εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Χαρίτση για τις πρωτοβουλίες που ο Δήμος έχει αναλάβει την περίοδο αυτή, στο πεδίο της αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στους τρόπους διαχείρισης θεμάτων που προκύπτουν μέσω της ίδρυσης του Συντονιστικού Κέντρου, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στα όσα σε επίπεδο κοινωνικών δομών εξελίσσονται και στη σημασία ενίσχυσής τους.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε επίσης πως η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας ακολουθεί τους κανόνες και τηρεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρίτσης ανέφερε πως η εικόνα που του μεταφέρεται για την Καλαμάτα είναι πως ο κόσμος με ψυχραιμία αντιμετωπίζει την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, ενώ ζήτησε και ενημερώθηκε αναλυτικά για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου καθώς και για τη συνεργασία του Δήμου με άλλους φορείς, όμως το Νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας κ.λπ.

Κατά τη συζήτηση που είχε ο Δήμαρχος με το Βουλευτή, αναπτύχθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τις υποδομές (master plan λιμανιού, δρόμος “Καλαμάτα – Ριζόμυλος”, διάνοιξη οδού Κρήτης κ.ά.), καθώς και ενημέρωση για έργα που είχαν δρομολογηθεί επί Υπουργίας του κ. Χαρίτση και έχουν αναφορά στο Δήμο Καλαμάτας.

Τόσο ο κ. Βασιλόπουλος, όσο και ο κ. Χαρίτσης συμφώνησαν να συνεχιστεί η τακτική επικοινωνία τους.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech